П ролетта е сезонът, когато настъпват най-големите промени в любовен план било то приятни или не чак толкова. 

Всяка една от нас си е доказала във времето, че трябва да сме особено внимателни, когато зимата си отиде, а пролетта едва пристъпва на прага, за да отстъпи място на горещото лято. 

Късметлийските зодии през май

Дали заради безбройните възможности, които най-хубавият сезон ни предлага, или заради проблеми във връзката ни, които все сме се опитвали да избягваме, докато се сгушваме в половинката си, затваряйки очи за действителността. 


Източник:
iStock Photos/Getty Images

Има две зодии обаче, които трябва да са изключително внимателни до края на месец май, защото взаимоотношенията с любимия им човек могат да бъдат разклатени… доста силно.

Овен 

Проблемите в любовта през май ще идват най-вече от вас. Избухливият ви нрав ще ви докара много неприятности. Като цяло ще се усъмните, че половинката ви има афера с ваш близък човек. Съмненията няма да ви дават мира и ще ги изстреляте за нула време под формата на скандал. Това сериозно ще засегне половинката ви и може да се стигне дори до раздяла, ако бързо не измислите резервен план. Дали не е по-добре първо да уверите и след това да питате?


Източник:
iStock Photos/Getty Images

Скорпион 

Колебания в чувствата ви ще ви разтревожат през следващите два месеца. Ще се запитате наистина ли обичате човека, с когото сте. От известно време не изпитвате никаква тръпка, но нека ви припомним, че любовта има своите върхове и спадове. Може да сте в съвсем нормална фаза, която просто трябва да изчакате да отмине. Ако до края на май все още няма промяна, замислете се наистина дали не е по-добре да се разделите. Междувременно опитайте да съживите връзката си с малко романтика.

Каква е кармичната тайна на всяка една зодия

Когато тези зодии говорят, всички трябва да замълчат

На какви уроци в любовта ни учи всеки зодиакален елемент

<!–

$(document).ready(function () {
$(‘#mc-form’).ajaxChimp({
language: ‘bg’,
url: ‘//vesti.us16.list-manage.com/subscribe/post?u=743235ca7b8158bf2506b96fc&id=03e3da1b95’

});
});

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

–>