Съд във Видин издирва двама свидетели, неявили се по дело за убийствоВидинският окръжен съд постанови определение за държавно издирване на двама свидетели, неявили се днес в дело за убийство, станало през януари 2020 година в заведение в града. Това съобщават от пресцентъра на съда.На съдебното заседание днес са разпитани шестима от призованите осем свидетели. Неявилите се лица са обявени за общодържавно издирване и са взети мерки за „установяване на адрес“ и „довеждане в съдебно заседание“.

Делото е образувано срещу подсъдимия Александър Стоянов /47г./,за това,че на 19 януари 2020г. в гр.Видин, около 7 часа сутринта в кафе -аперитив, чрез произвеждане на изстрел от преработен сигнално-газов пистолет калибър 9 мм,умишлено е умъртвил Теодор Иванов /31г./.

Смъртта се дължи на остра кръвозагуба,вследствие разкъсване на голям магистрален съд – сънна артерия. Предстои на следващото заседание по делото, което е отложено за 16 юни тази година, да бъдат изслушани още три вещи лица,изготвили съдебно-медицинската и психолого-психиатричната експертизи.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.