К ейт Мидълтън и Меган Маркъл са омъжени за принцове, но приликите между тях свършват дотук. Различен е и начинът, по който са се запознали със своите половинки, разказват от канала Royal News във Vbox

Вижте 7 разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари:

1. Двете двойки се срещат по напълно различен начин

Меган Маркъл и принц Хари се запознават на среща „на сляпо“, организирана от техен общ познат. Кейт Мидълтън и принц Уилям се запознават, докато учат в колежа на университета Сейнт Андрюс в Шотландия.

„Изчервих се, когато те видях за първи път. Бях много срамежлива“ – признава Кейт пред Уилям по време на телевизионно интервю през 2010 г., дадено по повод техния годеж.

2. Уилям и Кейт стават двойка, когато са в 20-те си години, докато Хари и Меган са над 30 години при първата им среща

Принц Уилям и Кейт се срещат в колежа и се запознават в тийнейджърските си години. Източниците твърдят, че двамата започват да се срещат, когато са били на около 22 години. От друга страна, Меган и Хари започват да се срещат около 2016 г., когато Маркъл тъкмо е навършила 35 години, а Хари е на 31 години.

3. Кейт и принц Уилям са приятели преди да започнат да се срещат

Меган и Хари се срещат за първи път в среща „на сляпо“ и бързо след това стават двойка. Кейт и принц Уилям са само приятели повече от година, преди да станат двойка.

4. Маркъл има предишен брак зад гърба си

От 2011 г. до 2013 г. Меган е омъжена за продуцента Тревор Енгелсън, което я прави една от първите разведени жени, които се женят за член на британското кралско семейство.

5. Принц Уилям и Кейт Мидълтън се разделят за кратко, преди да се сгодят

През пролетта на 2007 г. двойката се разделя за няколко месеца.

„При такава раздяла научаваш нови неща за себе си. Оценявам този период, макар че тогава не мислех по този начин“ – споделя Кейт Мидълтън в интервю по повод годежа си с Уилям.

6. Разликата във времето до годежа

Меган и Хари започват да се срещат през юли 2016 г. Обявяват годежа си година и половина по-късно, през ноември 2017 г. При Кейт Мидълтън и принц Уилям това се случва по-дълго във времето. По информация на медиите, те са двойка от края на 2003 г. или началото на 2004 г. Годежът им е през 2010 г., което е около седем години по-късно.

7. Мястото, на което е направено предложението

Принц Уилям споделя, че дълго е планирал предложението си и всичко е минало „много добре“. Това се случва в Кения, където двойката е на почивка с приятели. Принц Хари предлага на Меган в дома им. „Случи се вкъщи, беше обикновена вечер“ – признава той в свое интервю.

Принц Уилям сподели невиждана снимка на дядо си

„Дейли Мейл“: Повечето британци искат принц Уилям за следващ крал

Промениха ли се отношенията между Уилям и Кейт след интервюто

Хари е разговарял с брат си и с баща си

Ще уличат ли Меган Маркъл в лъжа

Принц Уилям с първи коментар след интервюто на Меган и Хари

Меган Маркъл пред Опра: Не исках повече да живея

Кралицата наруши мълчанието, отговори на интервюто на Меган и Хари

<!–

$(document).ready(function () {
$(‘#mc-form’).ajaxChimp({
language: ‘bg’,
url: ‘//vesti.us16.list-manage.com/subscribe/post?u=743235ca7b8158bf2506b96fc&id=03e3da1b95’

});
});

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

–>