Девер на мъртвата жена във Враца: Имаше кръв пред врататаПовече от 24 часа няма яснота за зловещия случай, който стана вчера във Враца. Майка беше намерена мъртва, а 3-годишното дете тежко ранено.

Все още не са готови резултатите от аутопсията на 31-годишната жена, за да се установи причината за смъртта ѝ.Момченцето е стабилизирано снощи в болница „Пирогов“ и няма опасност за живота му. Към момента по случая официално няма задържани лица. Братята на мъжа, с когото жената живеела на семейно начала, твърдят друго, предава БНТ.

„С Йордан не можахме да говорим, защото органите го прибраха и понеже не можахме да го видим, а искахме да говорим с него какво се е случило, но не можахме. И вчера, когато се качих по стълбите до входната врата, където е асансьорът за нагоре имаше пред вратата кръв, но никой не ни дава обяснение. Ние това още не можем да го повярваме, ние сме в шок“, заяви Атанас.

Близките твърдят, че скандали в семейството не е имало.

„Нямали са проблеми, семейни скандали. Нямали са някакви недоразумения между тях“, каза Михаил, брат на Йордан.

„Към жена си, към децата си, беше абсолютно истински баща. Няма никакви проблеми, ни с някой да се е карал, да има на някой да дължи или нещо тем подобни такива работи, не е имал. Той е ако замесен, да е казал – ей, брат ми, аз имам такива проблеми със семейството, щото ние сме братя и си споделяме абсолютно всичко“, допълни Атанас.

Очакват се резултатите от аутопсията, за да се установи причината за смъртта на жената. Разследването продължава, като една от версиите, по която се работи, е за убийство. Но не се изключва и самоубийство след опит на майката да умъртви детето.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.