Н ай-чаканото събитие, от всички фенове на сериала „Приятели“, е вече факт.

Почти 17 години след излъчването на последния сезон, приятелите от едноименния сериал се събраха за заснемането на един специален епизод. Събитието бе официално анонсирано преди повече от година, но пандемията от COVID-19 наложи отлагането на снимките.

Докато някои с нетърпение чакат обявяването на датата на премиерата, други гледат за пореден път любимите си епизоди, Vbox7 подготви селекция от 10 любопитни факта за сериала, които може би не знаете: 

1. Първоначалната идея била приятелите да са четирима. Чандлър и Фийби трябвало да бъдат поддържащи роли.

2. Емблематичният оранжев диван е намерен в мазето на Warner Bros Studios. Студиото се намира в Калифорния, където е сниман и сериалът.

3. Дженифър Анистън била близо до отказ от снимките на последния сезон. Актрисата споделя, че искала сериалът да приключи докато все още е харесван от хората, докато е на върха. Заради това се притеснявала как ще се възприеме от публиката още един сезон.4. В началото сценаристите искали ролята на Рейчъл да се изиграе от Кортни Кокс. Дженифър Анистън и Кортни Кокс обаче сами припознали Кортни повече в ролята на Моника.

5. Дейвид Шуимър режисира 10 от епизодите на сериала. Част от тях са тези, в които приятелите разбират, че Рейчъл чака бебе от Рос.

6. Лиса Кудроу не умеела да свири на китара преди сериала. В свои интервюта актрисата споделя, че в началото дори мразела този инструмент. 

7. Гюнтер работил като бариста и в реалния живот. Това споделя актьорът Майкъл Тейлър пред BuzzFeed.

8. Част от другите имена за сериала, които се обсъждали, били – „Кафе Инсомния“ и „Приятели като нас“.

9. Единствено във втори сезон няма епизод, който да е посветен на Деня на благодарността.

10. При първото прочитане на сценария, Лиса Кудроу помислила, че образът на Чандлър е гей. Това е и първото впечатление за Чандлър Бинг на редица персонажи в сериала. 

Дженифър Анистън развълнува хиляди със снимка

Неразказаната трагична история на Мат Лебланк

Кога „Приятелите“ ще се съберат отново?

<!–

$(document).ready(function () {
$(‘#mc-form’).ajaxChimp({
language: ‘bg’,
url: ‘//vesti.us16.list-manage.com/subscribe/post?u=743235ca7b8158bf2506b96fc&id=03e3da1b95’

});
});

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

–>