Щерката на Петър Стоянов заряза Женева, продава шампоани у нас

Щерката на президента Петър Стоянов – Теофана е зарязала Женева, където доскоро живееше при майка си Антонина Стоянова, която работи като юридически съветник там. 30-ина годишната госпожица е заложила на печеливш бизнес у нас – търговия с луксозна биокозметика.

Фани е регистрирала фирма за внос и износ на препарати и козметика на билкова основа, като офисът се намира в родния на баща й Пловдив. Класните продукти хич не са евтини – вървят по 40-50 лева за шишенце в интернет. Теофана е съдружничка със своя приятелка от Швейцария.

Досега младата дама, която още не е омъжена, живееше в Женева под зоркото око на Антонина Стоянова, сега обаче на компанията й ще се радва баща й.

Иначе Теофана не е напуснала международната компания, в която е финансов експерт, но явно амбициите я тласкат в най-добрата посока – да работи за себе си.

Дъщерята на президента Стоянов има силно сиви – трудов стаж и в швейцарската банка „Ротшилд“, където е специалист по комуникациите. Разказват, че никъде не е парадирала с факта, че е щерка на президент. За разлика от международните трудови договори на Фани, по-големият й брат, Стефан, гради живота си в Пловдив.