Н евероятната история на една британка обиколи световните медии и предизвика вълна от трогателни коментари.

Ребека Робъртс и партньорът й Рис Уивър се опитвали да имат деца от няколко години, но се наложило жената да премине през лечение за плодовитост.

За голямо щастие на Ребека и нейната половинка, тя успяла да забременее успешно. Първо разбрали, че очакват едно детенце, но при последвал ултразвук, който бил около 12-та гестационна седмица, лекарите и родителите останали силно изненадани, когато разбрали, че има и второ бебе.

Оказало се, че Ребека е бременна с близнаци, които са заченати с три седмици разлика, разказва Vbox7.

„Обясниха ми, че разликата между зачеването на децата е някъде около три седмици“, разказва Ребека. Трябва да се спомене, че подобно зачеване на близнаци е изключително рядко срещано.

В медицината се нарича „суперфетация“ –  когато настъпи втора бременност по време на първоначална. Когато Ребека достигнала 33-та гестационна седмица, лекарите предизвикали раждане, тъй като по-малкият плод спрял да расте.

„Супер близнаци“, така наричат наследниците си Ребета и Рис, които са много щастливи и благодарни, че раждането е преминало повече от успешно и без сериозни усложнения, а родителите се радват на две здрави деца. 

Тази жена роди на спасителен катер в Северно море

Майка в кома заради COVID-19 роди близнаци в 8-ия месец

<!–

$(document).ready(function () {
$(‘#mc-form’).ajaxChimp({
language: ‘bg’,
url: ‘//vesti.us16.list-manage.com/subscribe/post?u=743235ca7b8158bf2506b96fc&id=03e3da1b95’

});
});

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

–>