В тоя бизнес е така – без вина виновенСмъртният случай на жена от пловдивското село Йоаким Груево е на път на провали ваксинацията. В случая е важно да се знае, че починалата (Бог да я прости!) е умряла след ваксинация, а не от.

Уви, ваксината, която и да е тя, не дава безсмъртие. Прекаленото вторачване в марката на ваксините е порочно, но самите производители са си виновни.“АстраЗенека” произвеждат и дистрибутират оксфордската ваксина без печалба – като отговорност към човечеството. Но самите човеци гледат на евтината ваксина като на някакъв опел – евтин препарат за бедни, и се карат, че за тях няма от скъпия. Трябваше да ѝ сложи една висока цена, за да я ценят европейците, а сега като чуят, че някой е безкористен, скачат като гладни хиени. Какъв е тоя, че ще ми прави благодеяния.

В тоя бизнес – фармацевтичния, е така. Често пъти без вина големите фирми ги набеждават в какво ли не, въпреки че те правят чудеса за хората и милиарди дължат на тях живота и здравето си. В случая с “АстраЗенека” те стават жертва на това, че не са проявили алчност, а напротив. Именно тези фирми от т. нар. Биг Фарма страдат най-много от предразсъдъците на хората. Ако “АстраЗенека” не работеха яко – ето пример с два техни препарата, които са толкова масови и са помогнали на толкова много хора, че само заради тях не бива да има никакво съмнение за препарат, зад който застава тази фирма. Първият е един инхибитор на протонната помпа, който се пие от всеки с киселини и наистина помага. А вторият е най-важният за населението в България бетаблокер, който държи в ред кръвното налягане на всички обездвижени и преяждащи българи. Няма да им напишем марките, за да не им правим реклама (защото не редно да се рекламират лекарства с рецепта). Поне в България е забранено), но нека читателите да отворят кутията си с лекарства и да видят кой е произвел хапчетата им за рефлукс и кръвно.

А на “Пфайзер” се доверяват за еректилна дисфункция, пък имат съмнения за ваксините. Май хората са много лоши и заслужават това, което им се случва.

Има хора, умрели от вадене на зъб, значи ли, че не трябва да се ходи на зъболекар.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.