А ктрисата Мария Бакалова даде интервю за Асошиейтед прес (AP), в което споделя, че е била напълно шокирана, когато е научила, че е номинирана за „Златен глобус”. „Това е първа номинация за актьор на Запад и носи надежда и мечти за българите и всички от Източна Европа. Много съм щастлива и благодарна”, каза тя.

Попитана как се чувства, че това се случва в толкова драматични времена, Бакалова отговаря: „Мисля, че за всяко нещо, което се случва си има причина. След като трябваше да живеем изолирани,

ние хората осъзнахме, че всъщност имаме нужда един от друг,

имаме нужда да обичаме и да бъдем обичани.

Имаме нужда да сме около други хора. Мисля, че това е едно от посланията на филма, как трябва да се отнасяме еднакво към всички хора – с любов и уважение. Да, мисля, че има значение, че този филм се появи точно сега”.

„Не би трябвало да има значение откъде идваш, а кой си и в какво вярваш”,

каза актрисата в Мария Бакалова интервю за Асошиейтед прес.

„Тук сме за толкова малко време и светът ще продължи. Затова наистина трябва да се обичаме, да се подкрепяме”, добави актрисата, запитана за послание към сънародниците си. Тя каза, че това е посланието ѝ за всички хора.

„Трябва наистина да се опитаме да сме по-добри и да се обичаме повече. Да имаме големи мечти и да поемаме рискове, нямаме нищо за губене.

Човек може да падне, разбира се, но ако скача, може и да полети.

Затова поемете риска!”, добавя тя.

Мария Бакалова изживява един от тези приказни моменти, в които младите актьори стават известни. Всички мечтаят за това, но не си представят да го постигнат, особено ако живеят толкова далече от Холивуд, колкото е България.

Сега за Бакалова, която вече живее в Лос Анджелис, говорят всички в Холивуд. Тя е номинирана за награда „Златен глобус”, както и за награда на Гилдията на актьорите и за Избора на критиците. Говори се и за номинация за „Оскар”.

Мария Бакалова гостува в шоуто на Елън Дедженерис

Мария Бакалова е с номинация за „Златен глобус“

Коя е Мария Бакалова – изгряващата звезда в Холивуд

Мария Бакалова, дъщерята на Борат, с нов успех в САЩ