В МРО обяви водачите си на листи за парламентарните избори.

„Тръгваме с лозунга „България над всичко“, съобщиха от партията.

Сред водачите са Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Юлиан Ангелов и Александър Сиди, досегашни депутати и представители на гражданската квота.

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата на партията в Плевен.

Той ще стои начело и на листата във Варна. Заместник-председателят и настоящ съпредседател на Парламентарната група „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25 МИР-София. Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов ще води листите в София област и в 23 МИР в столицата.

Евродепутатът Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас, а Александър Сиди, член на ръководството на ВМРО и настоящ депутат, поема Пловдив град и Стара Загора.

В 24 МИР-София листата ще води Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Депутатът доц. Милен Михов традиционно е водач във Велико Търново, Красимир Богданов ще води листата във Враца, Мария Цветкова – в Ямбол, Деан Станчев – в Шумен, Йордан Йорданов – в Добрич, Борис Вангелов – в Габрово. Александър Сабанов, който и сега е народен представител от гражданската квота, ще води листите в Силистра и Хасково.

Първи в листите във Видин и Монтана ще е Димитър Чукарски, в Кърджали – Делчо Янков, в Кюстендил – Георги Петров, в Ловеч – Бойко Пъдарски, в Пазарджик – Стефан Балабанов, в Перник – Султанка Петрова, в Пловдив област – Владимир Кисьов, в Разград – Евгени Драганов, в Сливен – Христо Димитров, в Смолян – Александър Пецов.

Водачите на осем листи на ВМРО за парламентарните избори на 4 април са представители на гражданската квота, отбелязват още от партията.

„България за нас винаги е била над всичко“, заявяват от ВМРО и посочват, че приоритети за тях и в следващия парламент ще останат повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани.

Кузман Илиев и Ернестина Шинова в гражданската квота на ВМРО

105 от кандидатите на ВМРО за изборите са от гражданската квота