К аква злокобна тайна пазиш според зодията ти? Какви скрити помисли се крият в дълбините на съзнанието ни, за които самите ние не подозираме?

Астрологията може да ни даде отговор на този въпрос, разказват Edna.bg и Vbox7.

ОВЕН

Когато трябва да вземеш решение, се ръководиш от чувствата и пренебрегваш разума. Това ти създава много неприятности и захранва твоето незряло и егоцентрично алтер его.

ТЕЛЕЦ

Склонна си да се държиш като арогантна материалистка, когато те разочароват. Пристрастена си към усещането, че винаги получаваш това, което искаш. Внимавай – обсебването от идеята да имаш най-доброто на всяка цена е деструктивна.

БЛИЗНАЦИ

В теб живеят много личности. Чувстваш се длъжна да даваш думата на всяка една от тях. Не прекалявай с говоренето и постоянното прехласване по себе си – може да си спечелиш много недоброжелатели.

РАК

Ти си чувствителна, но нямаш намерение да се извиняваш за това, че приемаш нещата твърде лично. Трудно излизаш от черупката си, но когато това се случи – съдбата да е на помощ на онзи, който те е ядосал!

ЛЪВ

Ти си центърът на вселената и изискваш от всеки да бъде наясно с това. Ако някой дръзне да ти прави сянка, ще го оставиш да слънчаса и с гордост ще тържествуваш след погрома му.

ДЕВА

Ти си роден критик и не пропускаш да отбележиш слабостите на конкуренцията. Песимизмът ти понякога успява да те убеди, че слънцето изгрява сутрин, за да даде възможност на съдбата за пореден път да изпита възможностите ти.

ВЕЗНИ

Трудно взимаш решения, мразиш изречения, които започват с „Ако си представим, че“. Обичаш ролята на жертва, но истината е, че тя въобще не ти отива – ти си вълк в овча кожа.


СКОРПИОН

Ти се ръководиш от страстта, а тя понякога прераства в ярост и жестокост. Не се страхуваш да си покажеш ноктите, ако се чувстваш застрашена. Внимавай – този подход може да ти навлече неприятности.

СТРЕЛЕЦ

Ти си брутално искрена. Носиш отговорност за това, което си казала, а не за начина, по който хората ти интерпретират думите. Този начин на мислене обаче може да ти създаде проблеми в бъдеще. Малко тактичност няма да ти навреди.

КОЗИРОГ

Ти си мъдра укротителка и трябва да държиш всичко под контрол. Въпреки това не можеш да избягаш от манипулативната си природа. Склонна си да използваш другите, за да извлечеш лична полза, и се опитваш да се оправдаеш с по-висша цел.

ВОДОЛЕЙ

Не се свениш да поставиш бърза оценка на чуждото поведение. Даваш най-добрите съвети, но ти самата не се вслушваш в тях.

РИБИ

Обичаш да оставаш насаме със себе си. Не обичаш да поемаш отговорност и често очакваш от другите да вземат важните решения вместо теб.

Още интересни видеа вижте в канала на Vbox7 Видео хороскоп

Кои са трите най-велики женски зодии

Как изглежда мечтаният дом на всяка зодия

Февруари е най-страхотният месец за тези зодии

Три зодии, които ще срещнат любовта през февруари

Зодиите, които е хубаво да имате до себе си