С луховете за популярните личности започват да обикалят много преди появата на интернет..

След като той възниква някои от най-нелепите твърдения за известните личности стават толкова модерни и набират популярност, че хората всъщност в един момент започват да вярват в тях, разказва Vbox7.

Разберете едни от най-странните митове, които върлуват в интернет пространството:

Певицата Аврил Лавин е заменена

Този мит се ражда през 2015 г., когато бразилска уеб страница посветена на поп пънк певицата, твърди, че Лавин е починала през 2003 г. и е заменена от девойка на име Мелиса Вандела.

За да потвърди тази хипотеза, авторът описва подробно детайли от лицето на певицата и промени във външния й вид. Всички тези аргументи в последствие са широко опровергани, но легендата за измамницата, която е заела мястото на Аврил, продължава да съществува.

Аврил Лавин
Аврил Лавин
Източник:
Gulliver/Getty Images

Стиви Уондър не е сляп

Някои смятат, че легендарният певец се преструва, че е сляп, защото посещава баскетболни мачове, купува си телевизори и веднъж дори се опитва да хване падащ микрофон. Единственото нещо, което поддръжниците на тази теория на конспирацията не се опитват да обяснят е, защо Стиви Уондър ще се прави на сляп в продължение на 67 години.

Стиви Уондър
Стиви Уондър
Източник:
Getty

Бионсе никога не е била бременна

Този слух започва да се разпространява след гостуването на певицата в австралийско телевизионно шоу по времето на първата й бременност.

Бионсе е критикувана за роклята, с която е облечена и която създава илюзията, че липсва бременното й коремче. Тази илюзия дава повод на любителите на клюките да предизвикат странната теория, че певицата симулира бременността си поради „репродуктивни проблеми“.

Към днешна дата Бионсе е майка на Блу Айви Картър и близнаците Руми Картър и Сър Картър.

Талантливата наследница на Бионсе не се отделя от звездните си родители
Талантливата наследница на Бионсе не се отделя от звездните си родители
Източник:
Gulliver/Getty Images

Майкъл Джексън е все още жив

Феновете на Майкъл Джексън отказват да повярват, че е той е починал през 2009 г., предпочитайки да мислят, че той все още е жив.

Феновете постоянно събират доказателства за това и създават сложни теории на конспирацията. Не спират да споделят снимки в мрежата с мистериозни хора облечени странно, скриващи лицето си като по този начин търсят прилики с певеца и твърдят, че това е Майкъл Джексън. Дали да вярвате на тези теории или не зависи изцяло от вас.

Майкъл Джексън през 1987 г
Майкъл Джексън през 1987 г
Източник:
Gulliver/Getty Images

Принц Чарлз всъщност не е бащата на принц Хари

Принцеса Даяна и семейството й са във фокуса на много нелепи конспиративни теории от години. Върлува слух, че истинският баща на принц Хари е Джеймс Хюит, а не принц Чарлз.

Има доказателства обаче, че по времето, когато Хюит се запознава с принцесата на Уелс, принц Хари вече е бил роден.

Принц Чарлз и Хари
Принц Чарлз и Хари
Източник:
Gulliver/Getty Images

Още интересни видеа вижте в канала на Vbox7 Top Of The Tops