Нумерологията и успехът – лидерите на парламентарните избори на 4.04.2021На 4.4.2021 г. в България ще се проведат парламентарни избори. Като цяло 2021 г. е подвластна на числото 5, символизиращо битките и промените. Това е определено година на прилив, промяна и прогрес, връщане към реалния живот. Символизира енергията, активността и свободата, но в същото време и нестабилността. Това е период, в койтотрябва

окончателно да

се отърсим от

старото и да

търсим новото

Етап на битки вътре в нас и в обществен план. Ще спечелят тези, които са подготвени и настроени за промяната. Тези, които са позитивни, имат иновативни идеи и са нестандартни. Пасивните ще губят. Годината ще е пълна с изненади. 5-ицата е под влиянието на енергията на планетата Меркурий, а Меркурий управлява два астрологични знака – Близнаци и Дева, които могат да очакват прилив на енергия. Успехът на изборите зависи от стартовата точка на влиянието на политическите сили и личната година на политическите им лидери. От направените изчисления можем да очакваме шарен парламент, съставен от между пет и седем политически сили и парламентарно мнозинство, съставено от поне три формации.

Ето какво персонално очаква българските политически лидери:

Премиерът Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ, е роден под знака на Меркурий на 13.06.1959 г. През 2021 г. той е в лична година 6.

Слави Трифонов, лидер на “Има такъв народ”, е роден на 18.10.1966 г. и също е в лична година 6 като Борисов.

И за двамата април е личен месец 1. Лидерски месец. Реално

президентът

Радев им

направи услуга

с преместване

датата на

изборите

от 28.03. (март – личен месец 9) на 4.04.

Година 6 е година на подреждане на “къщичката”, подвластна е на енергията на планетата Венера. За да успеят, Бойко и Слави трябва да спечелят сърцата на хората, като отделят внимание и енергия на всички категории българи. Трябва да са изпълнителни и съвестни във всичко. Да не са припрени и да оставят нещата сами да отидат по местата си. В политиката ще успеят само ако подредят къщичката си (партиите си) и поставят на правилните места хората около себе си, хармонизирайки приоритетите си.

Бойко тръгва от позиция на лидер на най-голямата парламентарно представена партия, докато стартовата позиция на Слави е на нова извънпарламентарна партия. Година 6-ица по принцип е година на малък отлив, което вероятно би се отразило на очакваните резултати на изборите и за двамата, но не драстично.

Но след

1.10.2021 г.

Бойко Борисов

влиза в много

силна лична

година 7-ица,

която е число на живота му, която би му гарантирала успех на предстоящите президентски избори, ако реши да се кандидатира.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е родена на 16.01.1969 г. и е в лична година 4. Година на отлив. Април – личен месец 8. Чака я много работа, затова трябва да въведе ред в нея и да реорганизира приоритетите си, да бъде последователна. Година на приземяване. Трябва да взема трезви и практични решения, да не повтаря стари грешки, да не влиза в излишни битки и спорове. Личният ѝ месец 8 (април) би ѝ дал малко повече енергия в предизборната кампания. Вероятно и при представянето на изборите на нейната партия ще очакваме малък отлив. Резултатите ще са под очакваните.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов е роден на 29.03.1965 г. Той е в лична година 1. Силна година на прилив. Явно затова смело заяви, че ще се яви сам на изборите. Април е успешен за него личен месец 5, съвпадащ с личното му число на стремежа.

През 2021 г. Каракачанов започва нов деветгодишен цикъл. Очаква го успех в нови проекти и начинания. Време да се реализира с проекция в следващите 9 години. Трябва да бъде смел и да рискува. Година 1 е свързана с енергията на Слънцето – година на щастие и лично удовлетворение. По-скоро Каракачанов и партията му биха постигнали резултати на изборите над очакваното. Би спечелил с агресивна и смела кампания. Ако е пасивен, би губил. Очаквам да получи достатъчна подкрепа, за да влезе в следващия парламент.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ е роден на 8.05.1970 г. и е в лична година 9.

Христо Иванов, лидер на “Да, България”, е роден на 13.09.1974 г. Също е в лична година 9.

Година 9 е година и на прилив, и на отлив. Април и за двамата е личен месец 4. Деветката е пикът на осмицата, тя завършва онова, което са започнали през предходната година. Тази година е свързана с края на приключване на един 9-годишен цикъл в живота им.

В този период трябва да приключат всички започнати проекти, да се освободят от негативни и непродуктивни хора около себе си. 9-ката носи енергията на Марс. Годината не обещава да е лека, но ще поднесе яснота от какво трябва да се освободят около себе си – всичко, изчерпало своя смисъл. И при двамата лидери и техните политически формации не се очаква да надскочат досегашните си прогнози. Разбира се, ДПС е парламентарно представена, а “Да, България” не е.

9-ката би

затвърдила

позициите на

ДПС, докато на

“Да, България”

ще им трябват

много усилия

и енергия да се реализират в нов парламент.

Дори и формацията на Христо Иванов да премине 4-процентната бариера, ще е с малко и ще бъде в опозиция.

Мая Манолова, лидер на “Изправи се.БГ”, е родена на 4.05.1965 г. и е в лична година 5. Година на доказване. Личен месец 9. Годината ще ѝ донесе промяна, пътувания, свобода, разнообразие и личен избор. Време е да се освободи от всичко старо и да освободи място за новото. Тя е в средата на 9-годишния си цикъл. Ключова година за ключови решения. Трябва да рискува и да комуникира с голям кръг от хора. Има малки шансове да влезе в парламента, ако не води негативна кампания.