Къде в ЕС ОЛАФ обвинява в корупция съветник на президент, борещ се с корупцията?Сещате ли се в коя страна от ЕС президентът нарича правителството си „мутри“, обграден с кохорта проруски партии, с вдигнат юмрук и призиви за насилствена промяна на системата?

Сещате ли се в коя страна от ЕС международен антикорупционен орган обвинява в корупция съветник по антикорупцията на държавен глава, повел борба срещу корупцията?Сещате ли се в коя страна от ЕС държавния глава дава заявки едновременно срещу трите най-големи партии в държавата, една от които го е издигнала за поста?

Сещате ли се в коя страна от ЕС се правят теманета на всяка руска прищявка, ченге, политика или отношение към общ враг, тикнат в затвора по волята на припознатия общ падишах?

Сещате ли се в коя страна от ЕС президентът обявява кандидатирането си за още един мандат в ден на национален траур към жертви, избити от партията, издигнала същия тоя държавен глава?

Сещате ли се в коя страна от ЕС президентът е по-висок от съпругата си, която е висока 1,80 м, но двамата заедно на снимка са по-ниски от друг президент, висок 168 см?

От Фейсбук.