17-годишен хвърли марихуана на земята и удари в лицето полицай в Хасково17-годишен младеж е оказал яростна съпротива при спецакция на полицаите в Хасково. Като видял униформените, той изхвърлил на земята плик с марихуана /35 грама/. При задържането е ударил с юмрук в лицето служителя на реда, съобщиха от МВР. Други двама младежи също попаднали с него под полицейския надзор в района на парк зад булевард „Раковски“ в града.

От Областната дирекция на полицията обявиха резултати от специализирана операция за противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества. Операцията, реализирана под наблюдението на прокуратурата, е проведена през вчерашния ден на територията на областния град.На адрес в града те засекли 16-годишна и момче на 18 г., а в стаята открили 18 сгъвки със суха зелена листна маса с тегло 22 грама, саморъчно свита цигара, също марихуана, и плик с грам бяло кристално вещество. По случая е започнато бързо производство, в полицейския арест е задържан 18-годишният.

Малко по-късно, на улица в града, униформените предприели проверка на 14-годишно момче, от дрехите на което иззели топче със суха зелена листна маса /0,2 грама марихуана/.