„Под прикритие“ е безспорно един от най-успешните и гледани български сериали, дори и извън границите на страната ни.

Феновете са категорични, че искат да има поне още един нов сезон, за да видят още от интересната развръзка.

Дали това ще стане на този етап не е ясно, но едно е сигурно – в ефира на NOVA имаме възможност да си припомним епизодите на култовия сериал.

Днес обаче ви разкриваме как се промениха някои от актьорите в „Под прикритие“.

Ивайло Захариев стана доста популярен, благодарение точно на ролята си в „Под прикритие“.

Той продължава да бъде любимец на жените, но сърцето му вече е заето. Преди време актьорът сподели невероятни кадри с новата си половинка – лъчезарната и елегантна Станислава Славчева.

Двамата са заедно от месеци, пишат различни медии, но се познават от няколко години. За първи път се видели на благотворително събитие, на което присъствали, но дълго време отношенията им били чисто приятелски. Талантливият актьор обаче е категоричен, че Станислава няма нищо общо с раздялата му с неговата първа съпруга – Миряна, от която има две деца. Скоро имахме възможност да гледаме Ивайло и в друг хитов сериал по NOVA  – „Пътят на честта“.

Захари Бахаров е другата голяма звезда, която определено също е сред любимците на жените.

За Бахаров сякаш времето е спряло, макар сега актьорът да е с доста буйна брада. Поне такива са част от последните снимки, които споделя в Инстаграм.

Иначе Захари, Асен Блатечки и Деян Донков играят заедно в исторически филм „Залог“ на Светослав Овчаров. Действието се развива в края 19 в., и разглежда събитията около заговора срещу княз (тогава все още) Фердинанд и Стефан Стамболов – негов министър-председател по това време. Вече нямаме търпение да видим този филм по големите екрани в страната.

 Няма как да пропуснем прекрасната Ирена Милянкова, която освен като модел, е доста добра актриса, както сами видяхме в „Под прикритие“.

„Аз съм част от българската мода вече десетилетия. Достатъчно дълго време, в което се случиха много хубави неща. Отчитам най-големите постижения във взаимоотношенията, които постигнах с целия екип на модна агенция „Визаж“, защото за мен тя е част от семейството ми. Аз израснах в нея“, разкри миналата година в интервю моделът Ирена.

Радва се, че е успяла да се съхрани като човек и личност. Тя е майка на 6 деца, но изглежда повече от удивително. 

Зрителите гледат Владимир Пенев избръснат в „Под прикритие“, но от доста време той е също с гъста бяла брада.

Актьорът няколко месеца радваше всички ни с присъствието си в шоуто „Маскираният певец“, където заедно с Азис и Алекс Раева разгадаваха кои са звездите, криещи се зад интересните маски. Освен с участието си в шоуто, Владо Пенев е една от големите звезди и в медицинския сериал „Откраднат живот“.

За жалост наскоро Владо изкара COVID-19. „Стоях у дома цял месец. Лекуваше ме д-р Томов. Когато ме преглеждаше, беше с маска, шлем, скафандър. Всъщност никога не съм виждал как изглежда на живо“, сподели актьорът наскоро в ефира на NOVA.

Мариан Вълев, който стана известен и като Куката, благодарение на ролята си, също обича да се променя.

Един път ще е гладко избръснат, а друг също с голяма брада. През лятото се заговори за бурен романс между Мариан и Цвети Стоянова. Връзката им не бе потвърдена официално, но е известно, че са били доста влюбени, макар сега да са разделени. Скоро стана ясно, че Вълев ще участва в първия финансов трилър в България – „Спекуланти“.

В лентата ще си партнира с Алек Алексиев, Радина Кърджилова, Дарин Ангелов, Дани Ангелов, Боряна Братоева. Режисьор е Георги Костов.

Сериалът „Под прикритие“ тръгва по NOVA

8 култови реплики от сериала „Под прикритие“ (видео)

Владо Пенев: Трябва да сме малко по-мъдри

Атанас Буров оживя навръх 3-ти март