Защитник на „Сити“ палувал с гъркиня 4 дни

Защитникът на „Манчестър Сити“ Бенжамен Менди е имал кратка сексавантюра с гръцка изкусителка.

Сексапилната Клаудиа Марино прекарала четири дни в къщата за 5 млн. паунда на футболиста в Чешър. Двамата се запознали в интернет и след кратък флирт онлайн 26-годишният французин поканил брюнетката при себе си. Тя кацнала от Атина в Манчестър на 29 юни и се върнала обратно в Гърция на 2 юли.

Клаудиа първо отказала да пътува и пратила на Менди заповедта на английските власти, която задължавала всички, влизащи в страната след 6 юни, да се изолират за 14 дни или ще им бъде наложена глоба.

„Ще бъдеш в моя дом. Всичко е наред, няма да те проверят“, отговорил й крайният защитник, с което я навил да се качи на самолета.

22-годишната гъркиня признава, че много се забавлявала, докато била с играча на „Сити“.

„Не съм наивна, знам какви неща обичат футболистите, но реших, че ще е опит за мен. Той не беше обвързан, така че не наранявах никого. Пиехме и се смеехме“, разказа госпожица Марино, която по-късно била помолена от Менди да свали общите им снимки от социалните мрежи.

Световният шампион с Франция от 2018 г. се издъни и навръх Нова година, когато напук на всички заповеди организира пищно парти. Няколко дни по-късно той се извини.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.