Министър Желязков: Такситата ще поскъпнат с 1 лв., дължим им го„Претенциите на таксиджиите са за първоначалната такса да бъде 2 до 3 пъти долния праг на размера на тарифата за населеното място, ще намерим разбирателство. Може би превозът ще поскъпне с 1 лв., дължим го след 7 години без промени“. Това заяви транспортният министър Росен Желязков в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Nova news.

„За нас е важно да се организират и проведат честни и демократични избори, както и да се сформира кабинет с действащо Народно събрание. Готови сме още на 28 март да се проведат“, каза още министърът.„Търси се обяснение защо след като два пъти е обявено, че това е датата и са поканени наблюдатели, се правят консултации. Това е смокинов лист, за да се прикрият други неща. Една от версиите е заради липса на готовност на други формации“, коментира той.

По думите му независимо от силните противоречия, които бяха изразени срещу Борисов, няма по-подготвен лидер с национално и международно доверие от него в този неспокоен район, в който се намираме.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.