8-годишният внук на ексдепутата Тома Томов намерен мъртъв на улица в Мездра (Обновена)8-годишно дете е намерено мъртво на улица в Мездра около 17 ч. тази вечер, предаде Би Ти Ви.

В Спешния център в града е констатирана смъртта на момченцето.По първоначална информация е нападнато от куче, но близките отричат и твърдят, че става въпрос за убийство.

По неофициална информация става въпрос за нещастен случай при боравене с пиратка, която гръмнала в ръцете на детето, близо до главата, и прекъснала важна артерия, съобщава сайтът Bulnews, като добавя, че загиналото момче е на 8 години и е внук на известния местен политик и лидер на партия „Рома“ Тома Томов.

Случайни минувачи намерили на тротоара мъртво дете. Незабавно бил подаден сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция. Спешните медици обаче констатирали, че малчугана е мъртъв, като имал сериозна рана на врата.

Полицията информира, че не става въпрос за убийство, а за нещастен случай по време на игра с друго дете.

По информация на БНТ детето е починало след игра с оръжие с друго дете, а оръжието е било собственост на родител на един от малчуганите.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.