П олусестрата на Меган Маркъл ще издава книга, която ще разкаже и за отношенията й с херцогинята.

През 2018 г. Саманта Маркъл нарече Меган „егоист и социопат“, сравни принц Хари с хамстер, а накрая се извини за обидите.

Сега обаче изглежда, че 56-годишната Саманта планира нов, дори по-голям ход, свързан със своята полусестра.

Книгата се казва „Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1“ („The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1“) и излиза на 17 януари, пишат от Marie Claire. Неговите 330 страници обещават да разкрият „скрити истини“.

„Сред буря от фалшиви новини и медиен хаос, Саманта Маркъл споделя истината за своя живот и семейството си напук на обстоятелства и ултиматуми“, споменава се в анотацията в сайта на издателството Barnes and Noble. 

„Понякога истината наистина е по-странна от измислицата.“

Смята се, че мемоарите са били обмисляни още от април 2016 г., когато връзката на Меган с принц Хари става публична, отбелязват от Tatler.

Докато отношенията им се превърнаха във водеща новина, Саманта определи своята полусестра като „повърхностна службогонка“ и обвини Меган за това, че е зачеркнала баща им и други членове на семейството.


През февруари 2019 г. Саманта Маркъл описа в Twitter херцогинята като „богата нарцисистка“, наемаща скъпи експерти за връзки с обществеността, за да подобри имиджа си.

Издаването на мемоарите добавя още едно заглавие в списъка с книги с разкрития за кралското семейство. През 2020 г. излязоха биографиите „Да намериш свободата“ на Каролин Дюран и Омид Скоби, която разказа историята на принц Хари и Меган Маркъл преди и около оттеглянето им от кралски задължение, и „Битката на братята“ от известния историк Робърт Лейси, посветена на отношенията между Хари и неговия брат Уилям.

Меган Маркъл разкри, че е загубила второто си дете

Сестрата на Даяна и историята й с принц Чарлз

Меган Маркъл: Бях най-подигравания човек в света

Защо принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Санта Барбара

Хари по стъпките на Даяна – премина през минно поле