Двойно убийство в Тирана, разкри схема на продажба на бебета в Солун

Зад двойното убийство в Тирана изглежда, че стои канал за трафик на бебета, който е действал в Солун. Според репортаж на гръцката държавна телевизия ERT, извършителят на престъплението е арестуван и направи самопризнания.

В навечерието на Нова година, Албания бе потресена от двойно убийство на две сестри. Според роднините на жертвите извършителят е мъж, който ги насилствал да проституират в Солун, забременявал ги и продавал децата. 59-годишният убиец се казва Перпарим Антеми.

Перпарим Антеми

Според информация, роднините на жертвите се оплакали пред албанска телевизия, че 59-годишният мъж е консумирал двете жени в Солун в продължение на години, забременявал ги и след това продавал децата.

„Той взе малката ми сестра и със самолет я заведе в Солун. Принуди и нея, и другата ми сестра да работят като проститутки. Междувременно ги остави бременни и ги принуди да продадат децата си. Продадени са повече от десет бебета“, сподели пред Top Channel сестрата на жертвите.

След като успяват да се измъкнат от лапите на трафиканта, двете жени се прибират в Тирана, готови да дадат показания пред властите.

Убиецът решен веднъж завинаги да затвори устата на двете жени, разбирайки, че ще свидетелстват за това, което са преживели през годините, в последния ден на 2020 г. нахлува в апартамента, където са настанени и с автомат „Калашников“ ги разстрелва хладнокръвно.

Обвиняемият е арестуван и признал за убийствата. В същото време започнаха разследванията за канал на трафик на бебета, въпреки че адвокатът, който се твърди, че е замесен в Гърция, вече не е между живите.

 

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.