Сергей Кастарной разкри какво е предрекла Ванга за 2021 г.Журналистът Сергей Кастарной, който твърди, че е близък приятел на баба Ванга, разкри важни предсказания на пророчицата за идващата 2021 година, пише Дарик Нюз. В ефира на руския Първи канал Кастарной заявява, че според него това ще е годината, в която човечеството ще открие лечение на рак.

„Тя каза, че ще бъде през 20-те години на следващия век. Според декодирането, което правим, това ще падне в годината на пеещия петел – годината на благоприятните промени. Ракът ще бъде окован в железни вериги – това са думите на Ванга“, заяви Кастарной.Това лекарство вече е изобретено. То вече съществува, но не се рекламира. През 2021 години ще бъде официално обявено изобретяването на лек за рака. Това е лекарство, което съдържа много желязо“, каза още приятелят на Ванга в предаването“ Всъщност „.

Според него предизвикателствата за човечеството ще продължат и през 2021 година. По-специално, някои региони по света са изправени пред големи наводнения. „В началото на лятото крайбрежието на Америка и редица страни в близост до моретата ще претърпят чудовищни ??порои, ще се наводнят и отмият всичко, което е възможно“, предрече Кастарной. Освен това наводненията може да доведе до нов вид заболяване.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.