Край! Най-желаният принц се предаде – Филипос Гръцки

Много девойки ще се разстроят от тази новина. Принц Филипос Гръцки реши да не чака до 2021 г., а сключи граждански брак с годеницата си.

Синът на последния гръцки крал Константин II и Ана-Мария Датска е сключил граждански брак с Нина Настася Флор. Двамата са подписали на частна церемония в Сент Мориц, Швейцария.

„Just married“, написа щастливата булка в своя профил в Instagram, където сподели снимка на фона на снега. Така обяви официално, че вече е г-жа Гръцка. Тя уточни, че с принц Филипос само са се подписали в гражданското, с което загатна, че голямата сватба предстои.

„Поради строгите ограничения в Швейцария заради Covid-19, само бащите на двойката крал Константин (80 г., който е кръстник на принц Уилям) и Томас Флор (60 г.), присъстваха на гражданската церемония“, пише списание „People“.

Според източници на изданието официалната религиозна церемония и последващото сватбено парти, ще се състоят следващата година. Двамата младоженци се надяват след няколко месеца да имат възможност да поканят своите близки и приятели, за да отпразнуват любовта си подобаващо, без мерки за социална дистанция.

Принц Филипос Гръцки, който доскоро бе един от най-желаните ергени, обяви, че е сгоден това лято. Той предложи брак на своята приятелка през септември, по време на тяхна почивка в Гърция. Там той не само я запознал със своите корени, но и я изненадал с това, че иска да бъде с нея до края на живота си.

„Обичам те днес, ще те обичам утре и завинаги… Ти ни правиш по-щастливи, по-добри и по-силни. Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си заедно“, написа след предложението щастливата Нина.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.