TBI Bank посреща Боряна Събева като директор „Правна дирекция“Боряна Събева поема ролята Директор „Правна дирекция“ в TBI Bank като фокусът ѝ ще бъде насочен към ръководенето на правните екипи в страните, в които TBI оперира, както и ще съдейства в изграждането на стабилни бизнес отношения с партньорите на банката. Също така тя ще подпомага взаимодействието с регулаторните органи и развитието на нови продукти и канали заедно с бизнес отделите на банката.

Зад гърба си Боряна има 17-годишен опит като юрист в Райфайзенбанк България, където заедно с екипа си е отговаряла за осигуряването на законосъобразността в банкирането на дребно, както и проекти като дигитално банкиране, програма за клиентско преживяване и регламенти на национално и европейско ниво в областта на защитата на потребителите, правото на конкуренция, пазарите на финансови инструменти и защита на данни. В TBI Bank Боряна ще сподели и надгради още повече своите знания с колегите си в банката в съчетание със своя професионален ентусиазъм и позитивен начин на мислене.„Щастлива съм да се присъединя към TBI Bank, където имам възможността да работя с изключителни професионалисти“, споделя Боряна. „Вярвам, че успяват тези, които не се страхуват да опитват и да търсят винаги иновативни решения. Точно това виждам в TBI като организация с различен и нетрадиционен подход спрямо клиентите, продуктите, процесите и визията.“

„Щастлив съм да приветствам Боряна в нашия екип“, споделя Питър Барон, CEO на TBIF (TBI Bank). “Нейният дългогодишен опит в индустрията, заедно с отдадеността, мотивацията и стремежа към постигането на отлични резултати ще допринесат за развитието на един от най-ключовите отдели за всеки бизнес, включително и за нашия.”

В свободното си време новият директор „Правна дирекция“ в TBI Bank обича да е в компанията на семейството си. А освен това споделя откровено, че предпочита морския бриз пред планинския полъх. Може би това е и причината за нейната готовност да се „гмурне“ директно в новите предизвикателства в банката!

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.