Х ората казват, че усмивката е щастие, което може да открием точно под носа си. От всички живи същества на тази планета, само човешките могат да се усмихват и могат да заразяват с нея. Можете да си направите експеримент, като се усмихнете на непознат човек – твърде вероятно е той да отвърне със същото.

Как да подредите ежедневието си така, че да сте усмихнати по-често? В зимния сезон е препоръчително да навлизате в задълженията си по-бавно и леко. Ако работите от вкъщи,  имате всички предпоставки да превърнете дома си в източник на радост и усмивки. Технологиите улесняват живота ни много, спестяват усилия и предизвикват чувство на удовлетворение. Обзаведете дома си с технологии, които ще допринесат за това да се усмихвате повече и да се чувствате добре – ако сте от хората, които пият много кафе, купете си хубава кафемашина, доверете се на технологиите в готвенето и си освободете време и пространство за други хобита и интереси.
Източник:
Daikin

Топлият и уютен дом или офис е ключово условие за това човек да се чувства комфортно и да е продуктивен. Сигурно всички ще се съгласят, че да работиш и живееш в студено помещение е изключително потискащо и вместо да си върши работата с удоволствие, човек мисли само какво да облече и как да се стопли, и със сигурност да се усмихва е последната му грижа.

Сега е времето да обзаведете дома си с подов климатик, който е идеалното решение за всяко помещение, което трябва да бъде поддържано топло и комфортно през зимата. И като казваме „подов климатик“, имаме предвид уникалното дизайнерско тяло Perfera – FVXM-A на DAIKIN , който създава усещането за комфорт като симулира ефекта на лъчисто отопление.

Подовият климатик  Perfera – FVXM-A е създаден с автоматична функция за ускорено загряване, което означава, че домът ви ще се стопли с 14% по-бързо, отколкото с обикновен климатик. С едно докосване на бутона настройката за допълнителна топлина създава усещането за комфорт, симулирайки ефекта на лъчисто отопление. След 30 минути тя се изключва автоматично. Уредът има и нощен режим, който автоматично задава температурата с 2˚C по-ниско при отопление и с 0,5°С по-високо при охлаждане, за да осигури спокоен сън през нощта.
Източник:
Daikin

Функцията за подгряване на пода ще зарадва всички притежатели на този климатик, тъй като оптимизира конвекцията, разпределяйки топлия въздух от долната част на климатика. А това означава само едно – приятно затоплени крака през цялото време! Нещо, което всички искаме през зимата. 

В подовия климатик Perfera Daikin е вградил една нова и уникална функция – управление с гласов контрол. Така вече можем да си говорим с климатика – вместо да търсим къде сме си скрили дистанционното, особено в спалнята на тъмно, достатъчно е да кажем „Hey Google, set temperature…“
Източник:
Daikin

Климатикът може да бъде свързан с Amazon Alexa или Google Assistant, както да се управлява от разстояние през телефона или таблета. Така получаваме пълен и лесен контрол над климата у дома. 
Източник:
Daikin

За да ни предостави здравословен въздух, климатикът притежава технология Flash Streamer, която унищожава полени и гъбични алергени, а филтърът от титаниев апатит премахва натрапчивите миризми.

Подовия климатик на DAIKIN е безшумен, енергийно ефективен, с модерен дизайн и пълен с функционалности, които го правят съвършеното устройство за отопление на всяко помещение. Той не просто ще ви кара да се усмихвате, а ще бъде ваш партньор в добрия старт на всеки нов ден. И не се учудвайте, ако започнете да чувате, че сте необичайно усмихнати напоследък – така изглеждат хората, които знаят, че домът им може да бъде стоплен за минути и дори от разстояние.

<!–

–>