Смирете се! България я знаят само заради такива като КобратаБоят на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа отново отпуши най-низките страсти в българското общество. Стотици незнайни “специалисти” по бокс започнаха да обясняват как се е провалил Кобрата.

Само преди броени месеци същите тези хора обясняваха, че коронавирус не съществува, а е измислен от Бойко Борисов, за да си държи властта. Хулеха мерките, маските и родата на министрите до девето коляно. И гордо задаваха въпроса – познавате ли някой заразен?Обясняваха какви пари се давали по болниците, за да се пишеш болен. Сега всички вирусолози във фейсбук се превърнаха в опитни треньори по бокс, които са извели поне по петима свои възпитаници до световната титла. И при аматьорите, и при професионалистите. След няколко дни ще преминат сигурно обратно към вирусологията, защото ще им стане скучно.

Всезнайковци, смирете се! България я знаят заради хора като Кобрата, Стоичков и още куп големи имена. А вашите са обречени на забвение извън социалните мрежи.

Вижте материал по темата тук.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.