Нагли крадци оставят "на трупчета" великотърновски автомобилиЗа масови кражби на гуми с джантите от паркирани коли във Велико Търново сигнализират потребители в социалните мрежи. В различни квартали на града наглите апаши оставят на трупчета автомобилите.

„Пазете си колите… тази нощ се извърши кражба в ж.к. Зона Б. Откраднаха ми джантите с гумите и си сварих колата така тази сутрин“, пише Ивелин Банчев и публикува снимка на возилото, на която липсват и четирите колела. Собственикът моли за информация за извършителите на наглата кражба.От коментарите става ясно, че в същия вид през уикенда е осъмнало и Пежо в кв. „Картала“, както и друга кола, паркирана на ул. „Оборище“.

Нагли крадци оставят

Четири гуми с джантите са откраднати и от лек автомобил в Горна Оряховица, съобщиха от Областната дирекция на МВР в старата столица. И тази кражба е извършена през изминалата нощ. И по двете полицията е образувала досъдебни производства.

Преглед в полицейския бюлетин показва, че напоследък отново е актуална и кражбата на катализатори в различни градове от региона.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.