Как цветът на котката влияе върху съдбата ви

Всяка котка е специална по свой начин. Още в древността на котките се приписват всякакви чудодейни сили и на тях се обръща много повече внимание, отколкото на другите домашни животни. Някои ги смятат за пратеници на самия дявол, а други – напротив за божествени същества.

Някои смятат, че и цветът на котката влияе върху съдбата на дома, предаде БГНЕС, позовавайки се на РИА „Новости“. Ето как:

Котката ви е черна

Всички знаят поверието, че не бива черна котка да пресича пресече пътя ви. И по някакъв начин неволно, дори ако човек не вярва в суеверия, той се опитва да заобиколи пухкавелките с този цвят. Казват, че черните котки носят нещастие.

Но това е погрешно схващане! Ако срещнете черна котка на улицата, бъдете сигурни, че нищо лошо няма да ви се случи! В древни времена черните котки са били смятани за спътници на магьосниците и вещиците.

Знаете ли защо? Защото именно тези хора с определени магически способности често са били осъждани и атакувани от другите. Черните котки не само са защитавали билкари и акушерки, но и са усилвали лечителските дарби на собствениците си. Енергията на котките с този цвят е в състояние да ви предпази от болестите.

Рижи котки

Рижите са истински „слънца” в дома! Котките с оранжев и джиндифилов цвят носят позитивна енергия – тази на разбирателството и просперитета. Те обикновено стават големи и демонстрират гордост и независим дух.

Сива котка

Сивата котка ще помогне на собствениците си да избегнат семейни кавги. Въпреки скромният цвят, именно сивата котка действа като истински Купидон и е в състояние да сближи двойка, загубила интерес към интимните ласки – тя може да провокира у хората да се научат на отново на хармония и нежност. Оценете ги заради техния принос във вашата връзка!

Бели котки

Не знам дали сте чували, че котките с бяла козина могат да излекуват хората? Те имат много мощна енергия, която предпазва собствениците им от болести. Ако вашата бяла котка лежи върху вас, тогава в никакъв случай не я прогонвайте, тя поглъща негативното, което може да породи заболяване в тялото ви, а вие ще получите интензивен поток от положителна енергия.

Колор-пойнт

Тази окраска преобладава при сиамските котки. Въпреки факта, че всички те се считат за много зли котки, тяхната мисия е много важна и сериозна. Вашият домашен любимец ви помага да живеете щастливо и да не боледувате дълги години! Сиамките се отличават и с друго качество – помагат на собствениците си да постигат целите си.

Трицветни котки

Да имаш трицветно коте означава само едно – богатство и просперитет! Ако такова животинче се присламчи към вас на улицата, в никакъв случай не го пренебрегвайте! Ако не можете да го отведете в дома си, то поне нахранете трицветната писана.

С появата на трицветна котка в къщата, любовта, здравето и щастието и богатството ще бъдат привлечени към вас, защото тези котки съчетават в себе си добрата енергия на котките с всички други окраски.