Разследват брата на Кристиано Роналдо за измама за над 500 000 евроБратът на Кристиано Роналдо – Уго Дуарте Авейро е разследван за измама на стойност от близо половин милион евро.

Баткото на Кристиано, който е 10 години по-голям от него, е поръчал да се произведят 13 000 фланелки менте според La Stampa и La Repubblica.Това става през фирмата Mussara, която е собственост на звездата на „Ювентус“ и се управлява от брат му. Тя била към торинската компания Pegaso. Тя е трябвало да получи над 550 000 евро за фланелките, на които е имало и логото на CR7Museu logo – музеят на Кристиано на остров Мадейра. Mussara отрича да е давала разсеешение да зачне производството на екипите, коит са абсолютни копия на дизайна на Adidas за „Ювентус“. Германската фирма произвежда екипите на гранда от Торино от 2015 година и дава над 50 милиона евро за това. Договорът до 2027 година.

След това Mussara поискала от Pegaso да предаде поръчката на цена от 5 евро, за да бъде унищожена.

Но от Pegaso твърдят, че абсолютно същите фанелк се продават в музея за по 50 евро всяка.

Като резултат на всичк това Pegaso са завели дело срещу Mussara и Уго Динарте Авейро и еветуалната измама.

Според Torino Corriere в момента има правен спор между Mussara и „Ювентус“ за използването на запазената търговска марка на Кристиано Роналдо.

Деница Раданова

Деница обича да пише за това което я вълнува и да споделя живота си в социалните мрежи.